Radio DJ

Vroeger kreeg Tobias van veel mensen te horen ‘Wat praat jij toch veel je zou een goede radio dj zijn!’ Vanaf zijn 12e heeft Tobias dan ook verschillende radioprogramma’s gemaakt bij VOS FM (Lokale Omroep Valkenswaard). Zijn passie voor dancemuziek kwam ook daar snel naar boven en wilde daar graag wat meer mee doen in combinatie met radio. Radio Hitec een internet station wat gespecialiseerd is in dancemuziek bood hem een kans om daar verschillende radio programma’s te maken. Tobias allias Mr. Tee is daar nog steeds als invaller actief met Mr.Tee In The Mix Live!

In 2005 kreeg Tobias de kans om ‘stage’ te gaan lopen bij Radio Decibel. Daar heeft hij elke dag als ‘side kick’ ondersteuning mogen bieden aan de gepresenteerde programma’s. Al snel kreeg Tobias op evenementen de taak ‘verslaggever’ en ging dan ook op pad op het e3 strand en Tilburg Kermis om de mensen het hemd van zijn lijf te vragen.

In 2006 maakte Tobias de overstap van Radio Decibel naar het regionale radiostation XFM ‘Non Stop Dance’. Daar heeft Tobias 3jaar lang ondersteunende taken gehad. Van het invoeren van muziek tot het uitdenken van marketing concepten. Zelfs het organiseren van dance evenementen behoorde tot zijn taken. Kortom alles wat er achter de schermen moet gebeuren bij de radio zat in zijn taken pakket.

In 2009 is Tobias te horen geweest op de Belgische zender ‘Digitaal’. Korte tijd later maakte hij de overstap van ‘Digitaal’ naar ‘EFM (nu Studio 040)’.

Sinds 2012 is Mr.Tee te horen op Glow FM. Samen met Tony en Mitchel neemt hij elke 2e vrijdag van de maand de Glow Dance Night op hem. Van 00.00u tot 03.00u brengen ze de beste dance muziek in de mix. Van rustige techhouse tot aan hardstyle. Alles komt voorbij. Check dus elke 2e vrijdag van de maand de ‘TMT Radio Show’ op Glow FM! webplayer.

Demo:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.