Club DJ

Sinds de geboorte is Tobias met muziek bezig. Al snel begon het met het tikken van ritmes op potten en pannen tot grote irritatie van zijn omgeving. Toen hij een jaar of 12 was begon hij dan ook echt met het draaien van plaatjes. Al snel was hij een graag geziene gast op schoolfeesten. Van daaruit werd hij opgepikt door een uitbater van een kroeg uit Valkenswaard waarna hij sinds zijn 15e herrie mocht maken in het Valkenswaardse uitgaans leven.

Na jarenlang gedraaid te hebben als ‘allround dj’ vond hij het tijd om zijn passie voor house muziek eens verder te ontwikkelen. Inmiddels is Tobias allias Mr. Tee elke week te vinden in de beste clubs van nederland en heeft hij samengewerkt met o.a. Afrojack, Sidney Samson, Vato Gonzalez, Lady Bee, Erick E, Lucien Foort, Roog, Bingo Players, Chuckie, Charly Lownoise & Mental Theo, La Fuente, Jordy Dazz, Quintino, Hardwell ga zo maar door! Mr. Tee weet hoe hij de clubs en de bezoekers op zijn kop moet krijgen!

Mr. Tee is sinds 2011 ook actief als duo samen met zijn collega/vriend DJ Tony. Samen hebben zij het concept ‘Floorfillers’ bedacht. Een avond vol met alle dansbare hits van de jaren 90 tot nu! Je kunt hun elke eerste vrijdag van de maand vinden in het KnoopPunt in Best.

Tobias a.k.a. Mr. Tee heeft jarenlange ervaring in het draaien van house muziek. Maar ook in allround populaire muziek is hij meer dan thuis. Of heb je een thema feest? Alles kan! 70′s 80′s 90′s! Hij is dan ook te boeken voor elk feestje!

Wil jij Mr. Tee boeken voor jouw feest?  Dat kan! Vul dan het contactformulier in of bel met 06-23417759!

Mr. Tee is aangesloten bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een NL BTW nr.